QleanAir tecknar andra kontraktet med tysk rymdindustri för kundanpassad luftreningslösning

QleanAir AB, ledande leverantör av inomhusluftreningslösningar, har tecknat ett andra kontrakt med det tyska rymdföretaget OHB. Kontraktet innebär att QleanAir ska leverera en skräddarsydd luftreningslösning, en så kallad clean zone, till OHB. Ordervärdet för det första projektsteget är 2,7 miljoner SEK.

Affären i korthet – Alla Affärer förklarar

  • QleanAir har tecknat ett andra kontrakt med OHB för att leverera en skräddarsydd luftreningslösning, vilket stärker företagets position på den tyska marknaden.
  • Ordervärdet för det första projektsteget är 2,7 miljoner SEK, vilket visar på den ekonomiska potentialen i samarbetet.
  • Installationen av den skräddarsydda lösningen är planerad till Q1 2024, vilket ger QleanAir en stark start på det nya året.

“På QleanAir är vi mycket glada över vårt samarbete med OHB och över möjligheten att skapa en ren miljö i en bransch med så högt ställda krav som rymdindustrin,” säger Bo Dolk-Petersson, Project Leader på QleanAir. “Vi är glada över detta strategiska samarbete med OHB som är ett viktigt bevis på vår unika uppsättning styrkor och förmågor,” tillägger Sebastian Lindström, VD på QleanAir.

Rymdindustrin är en växande marknad med höga krav på renhet och kvalitet. QleanAirs samarbete med OHB visar på företagets förmåga att möta dessa krav och leverera högkvalitativa lösningar. Med detta andra kontrakt stärker QleanAir sin position på den tyska marknaden och visar på sin förmåga att skapa skräddarsydda lösningar för krävande kunder. Detta samarbete är ett viktigt steg för QleanAir och visar på företagets potential att växa och utvecklas inom rymdindustrin.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *